Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Modul I/O multiprotocol ultra-compact
Modulele TBEN-S pot fi utilizate in aplicatii Profinet, Modbus TCP sau EtherNet/IP prin selectia automata a protocolului de comunicatie gratie facilitatilor multiprotocol

TBEN-S
Turck prezinta prima serie de module ultra-compacte de I/O-uri digitale. Modulele sunt IP67, complet inglobate in rasina, au lungimea de 144 mm, latimea de numai 32 mm, si pot fi montate direct pe echipamente industriale. Gama de temperatura de la -40 °C la +70 °C face ca acestea sa poata fi utilizate in cele mai variate aplicatii.  In ciuda dimensiunilor reduse modulele TBEN-S pot fi utilizate fara a fi nevoie de echipamente suplimentare de comunicatie cum ar fi gateway-urile; fiecare modul TBEN-S inglobeaza tehnologia multiprotocol de la Turck si astfel poate fi operat in oricare dintre cele trei protocoale de comunicatie Ethernet disponibile si anume Profinet, Modbus TCP sau EtherNet/IP. TBEN-S recunoaste automat protocolul utilizat in comunicatie prin "ascultarea" comunicatiei in faza de pornire imediat dupa alimentare. In plus, switch-ul Ethernet integrat faciliteaza realizarea unei topologii de retea in linie.

Modulele TBEN-S sunt disponibile in cinci variante: cu 4 intrari si 4 iesiri digitale, cu 8 intrari digitale si diagnoza pe modul, cu 8 intrari digitale si diagnoza pe canal, cu 8 iesiri digitale si in final cu 8 I/O-uri universale (pot fi configurate ca intrari si/sau iesiri). Curentul pe o iesire poate fi de maxim 2 A. Sunt disponibile variante de conectare M8 si M12. Canalele de iesiri sunt monitorizate continuu de sistemul integrat de diagnoza, fapt care permite o diagnoza simplificata si perioade de inactivitate mult reduse. TBEN-S este prevazut cu un server web integrat. Astfel informatiile referitoare la diagnoza sunt disponibile si in format text. Pagina web tine cont de conceptul de web-design "Responsive Design" astfel ca informatiile cuprinse in aceasta pot fi afisate in mod optim pe orice dispozitiv folosit fie ca acesta este un laptop, un smartphone sau o tableta.

Turck a extins cu mai multe module ultra-compacte seria sa TBEN-S. Astfel, intrarile analogice a acestor module pot procesa 4 tipuri diferite de semnal: pe langa semnalele de curent si tensiune uzuale se mai pot procesa semnale de PT100 de la traductoarele de temperatura si semnale in milivolti de la termocupluri sau punti de masura. Astfel seria TBEN-S permite ca in aplicatiile unde inainte erau folosite trei module diferite in prezent sa poata fi folosit unul singur.

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK