Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Schimbare de generatie
Turck, inventatorul modulelor compacte I/O, a lansat o noua generatie de astfel de echipamente.

Turck, inventatorul modulelor compacte I/O, a lansat o noua generatie de astfel de echipamente la 25 de ani de la prima varianta. Astfel, modulele pentru fieldbus din seriile TBEN si TBDP combina robustetea predecesorilor cu numeroase functii noi oferind in acest fel o gama de o mai mare performanta in ciuda faptului ca gama este compusa numai din cateva variante de produs.


Mai putine variante

Ca parte a stategiei de dezvoltare, Turck a integrat functii de start-up rapid precum si modalitati de conectare usoara. Turck urmareste in continuare aceasta abordare si prezinta modelele TBEN si TBDP revizuite radical. Ca si predecesoarele lor modulele de I/O-uri pe Ethernet sunt concepute ca dispozitive multiprotocol. Multumita detectiei automate a protocolului dispozitivele pot fi integrate in retele de Profinet, Ethernet/IP si Modbus TCP fara interventie din partea utilizatorului.

Evolutie

Pe langa functiile de start-up rapid dispozitivele TBEN sustin si Media Redundancy Protocol pentru Profinet precum si Device Level Ring pentru Ethernet/IP. Acest lucru permite conexiuni redundante de comunicare necesare in aplicatiile cu nivel crescut de performata si de siguranta. Ca si inainte dispozitivele Ethernet sunt echipate cu un comutator integrat care permite instalarea lor in topologii clasice de Ethernet de tip stea sau arborescente. Structurile liniare sunt insa mai flexibile, mai usor de instalat iar cablajul este mai redus.

Un alt avantaj al dispozitivelor Ethernet este detectia topologiei prin LLDP (Link Layer Discovery Protocol). Controller-ul interogheaza statiile individuale si detecteaza automat topologia retelei inclusiv fiecare statie individuala.

Adecvat pentru temperaturi de la -40 la +70 grade Celsius

O caracteristica ceruta de multi clienti a fost extinderea gamei de temperatura. Dispozitivele TBEN si TBDP pot fi acum utilizate la temperaturi intre -40 si +70 grade Celsius. Anterior aceste dispozitive puteau fi folosite numai in gama 0-55 grade Celsius. Gama extinsa de temperatura face acum ca dispozitivele sa poata fi utilizate in orice conditii de mediu, din Siberia pana la tropice.

 

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK