Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Inclinometre 2 x 360° cu IO-Link
La expozitia SPS IPC Drives 2012 TURCK a lansat noua gama de inclinometre ce pot masura pe doua axe intreaga gama unghiulara 0…360°. Senzorul poate fi parametrizat prin intermediul pin-ului de „teach” sau cu ajutorul protocolului IO-Link.

Inclinometre 2 x 360°
Inclinometrele utilizeaza gravitatia pentru a masura deplasarea unghiulara si genereaza un semnal analogic corespunzator. In foarte multe situatii inclinometrele trebuie sa faca fata perturbatiilor care apar in urma vibratiilor sau acceleratiilor din locul de montaj. Suprimarea perturbatiilor se realizeaza prin intermediul filtrelor care atenueaza socurile sau varfurile. Experienta noastra in domeniu ne spune ca pentru fiecare aplicatie este necesar un anumit filtru. Astfel, senzorii cu o atenuare marita prezinta o caracteristica de iesire mai lenta, in timp ce senzorii cu o caracteristica de iesire mai rapida sunt mai sensibili la interferente. Daca sunt necesari parametri speciali pentru filtru atunci este necesar ca senzorul sa fie testat si parametrizat la locul de montaj.

Parametrizare eficienta prin IO-Link
TURCK este singurul furnizor care ofera inclinometre ce pot fi parametrizate prin IO-Link conform cerintelor fiecarei aplicatii. Filtrele pot fi astfel parametrizate cu usurinta iar gama de masura poate fi ajustata in functie de necesitati. De asemenea, iesirile digitale pot fi parametrizate ca ND/NI cu sau fara histerezis, iar cele analogice pot fi in curent sau in tensiune.
In plus fata de functia de masurare a inclinarii dispozitivul poate fi utilizat si ca senzor de vibratii. In acest mod de functionare senzorul furnizeaza semnal proportional cu forta vibratiilor iar valorile angulare sunt transmise digital in doua telegrame IO-Link de cate 16 biti.

Pe scurt:
 • 2 x 360°
 • Parametrizare IO-Link
 • Iesiri in curent sau tensiune, ajustabile si selectabile
 • 2 telegrame IO-Link de cate 16 biti
 • Parametri individuali pentru filtrele pentru suprimarea perturbatiilor
 • Valori de referinta, histerezis reglabile
 • Poate fi folosit ca inclinometru si ca senzor de vibratii

 Accesaţi baza de date
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK