Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Gama de cabluri Automation Line
Noua gama de cabluri Automation Line indeplineste cu un singur tip de cablu cerintele specifice ale constructorilor de masini si utilaje!

Numele ESCHA inseamna calitate si competenta ridicata in domeniul conecticii si tehnologiei incapsularii, de peste 25 de ani.

In ultimii ani, cateva tipuri de cabluri s-au impus ca standard pe piata. Acestea corespund diverselor cerinte ale constructorilor de masini. In consecinta, au fost dezvoltate produse speciale pentru aplicaţiile respective, fapt ce a dus la creşterea costurilor de aprovizionare si de logistica ale clientilor. Noi indeplinim toate cerintele specifice ale industriei de automotive cu noul cablu S370, disponibil pentru toate produsele din gama Automation Line.

Standardizare si costuri reduse

Gama Automation Line reuseste reducerea costurilor. Caracteristicile acestei game de produse sunt:

- pretabile la pat de cablu mobil;
- fara halogen, silicon, PVC;
- certificare UL;
- rezistenta la scantei de sudura;
- rezistenta la substante chimice si uleiuri;
- rezistenta la microbi si hidroliza;
- ignifuge;
- IP67 conform IEC 60529.

Costurile de productie ale gamei Automation Line au fost reduse datorita folosirii componentelor standard precum si datorita imbunatatirii materialelor si proceselor de productie. Acest avantaj este transferat clientilor, care beneficiaza de preturi mai mici comparativ cu alte produse de aceeasi calitate. Toata gama Automation Line este disponibila acum, cu conectori standard M8x1 şi M12x1, priza si fisa, cu cot sau drepte, cu 3 sau 4 fire. M12x1 exista si in varianta cu 5-fire. Toate variantele au clasa de protectie IP67.

Spre deosebire de restul cablurilor de la firma ESCHA care au culoarea albastra, Automation Line are culoarea negru mat. O alta caracteristica este culoarea albastra a inelului de protectie la desfacere accidentala cauzata de vibratii.Imediat dupa anuntarea intrarii pe piata romaneasca a cablurilor Automation Line, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din Romania, a decis dotarea completa a noilor linii de productie cu această familie de conectori. Acest producator, caruia ii multumim pentru increderea acordata de-a lungul anilor, a recunoscut imediat avantajele care vor decurge din optiunea Automation Line.

Fabrica noastra este localizata in Germania, in Halver, si are peste 400 de angajati. Punctele noastre forte sunt reprezentate de produsele personalizate in functie de cerinta clientilor, de dezvoltarea riguroasa si de capacitatea de productie. Ca lider inovator realizam periodic noi produse, promovand dinamica pe piata componentelor de automatizare.

Dezvoltam in permanenta gama de produse standard pentru a va putea oferi componente potrivite aplicatiei dvs. Rezultatul procesului nostru de cercetare – dezvoltare se regaseste in produse cu inalte standarde tehnice.

Atuul nostru: varietatea

Pe baza produselor standard, modificam componentele conform cerintelor clientilor pentru a indeplini conditiile specifice aplicatiei dvs., cu costuri cat mai reduse. Componentele de automatizare personalizate cu clasa de protecţie IP67, IP68, IP69K nu reprezinta o problema.

Va furnizam solutia de conectare individualizata, dintr-o singura sursa si cu timp de livrare redus, cu management al proiectelor profesionist.

Va puteti baza pentru aplicatia dvs. pe componente ce garanteaza transmisia sigura a semnalelor si fiabilitate.

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK