Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Seria EZ-LIGHT se extinde cu coloana luminoasa TL50
Coloanele luminoase TL50 din seria EZ-LIGHT se caracterizeaza prin usurinta in instalare, eficienta energetica luminoasa, toate cuprinse intr-un design robust si estetic. Informatiile legate de starea masinii sunt disponibile vizual operatorului.

Se pot vedea pana la 5 culori intr-o coloana luminoasa. De asemenea, se pot aprinde mai multe culori in acelasi timp. Aceste indicatoare multi-segment preasamblate inlocuiesc coloanele luminoase conventionale, care adesea necesita timp pentru asamblare si conexiuni electrice. Coloanele luminioase pot fi echipate cu alarma sonora cu intensitate reglabila, pentru aplicatiile care necesita acest lucru.

Coloana luminoasa EZ-LIGHT TL50 ofera avantaje semnificative atunci cand este necesara o indicare clara si vizibila. In aplicatiile de indicare este deseori necesar ca un mesaj / avertisment sa fie afisat prin intermediul unei combinatii de culori. Coloana luminoasa se poate aprinde in multe combinatii de culori si se poate folosi avertizarea sonora. Pentru a preveni confuziile, segmentele coloanei luminoase au culoarea gri atunci cand sunt stinse.

Sumar

Coloanele luminoase sunt livrate asamblate si configurate, economisind timp si bani in procesul de instalare. TL50 foloseste o putere mai mica de 2 Watt per lampa, fata de necesarul de 15 Watt per lampa al modelelor de coloane luminoase conventionale. Acest lucru face ca EZ-LIGHT TL50 sa fie o solutie eficienta din punct de vedere energetic. Designul robust si estetic, impreuna cu carcasa industriala rezistenta la apa si ulei face ca, impreuna cu adaptoarele si clemele de montaj, montajul sa poata fi facut direct pe masina. Culorile oferite sunt verde, galben, rosu, albastru sau alb, pentru a acoperi necesitatile diverselor aplicatii.

Aplicatii

• Informare si ghidare operator
• Monitorizare utilaje industriale
• Semnalizare cerere piese de asamblare
• Indicare stare si verificare linie de asamblare
• Indicare nivel

Urmatoarele caracteristici suplimentare ale coloanelor luminoase EZ-LIGHT TL50 le distinge ca fiind dispozitive indicatoare eficace si eficiente:

• Foarte clar vizibile din toate unghiurile
• Reducerea timpilor de mentenanta prin schimbarea lampilor clasice incandescente cu lampi LED durabile (> 100.000 ore)
• Putere necesara minima (mai putin de 2 Watt pe lampa)
• Rezistenta mecanica si rezistente la umiditate prin design robust
• Alimentare 18 - 30 VDC si 24 VAC
• Compatibile cu iesirile PLC-urilor sau ale altor controlere logice
• Clasa de protectie IP65 pentru modelele standard si IP50 pentru versiunile cu avertizare sonora
• Conectare cu cablu turnat sau cu conector M12 in functie de cerintele aplicatiei

Pliant coloana luminoasa (romana - pdf 376 kB) <<< download >>>
Pliant EZ-light (engleză - pdf 3 MB) <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK