Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Modele noi la familia de senzori inductivi Uprox+
Turck a prezentat trei modele noi uprox+ ce ofera cele mai mari distante de sesizare disponibile curent pentru formele lor constructive, la expozitia SPS/IPC/Drives din Nürnberg.

Senzorii EG08 in casasa M8x1 cu montare ingropata permit detectia precisa a obiectelor metalice la o distanta de 3 mm. Distanta de sesizare a familiei Q08, care are inaltimea de numai 8 mm, a fost crescuta la maxim 12 mm (cu montaj degajat). Iar senzorii Q80 garanteaza cele mai mari distante de sesizare de pana la 80 mm in conditii de lucru grele precum in domeniul automotive.

In plus, senzorii de mici dimensiuni Q08 din plastic si modelele Q80 elimina in totalitate influenta locului de montaj, datorita ecranarii laterale. Astfel, utilizatorul poate folosi intreaga distanta de sesizare chiar atunci cand senzorii sunt montati pe suprafete metalice.

Carcasele compacte EG08 şi Q08 ofera fiabilitate ridicata pentru aplicatiile ce necesita un spatiu de montaj restrans. Senzorii rezistenti la praf, presiune si la apa, cu clasa de protectie IP68, pot fi folositi in aplicatii din industria alimentara si de imbuteliere a bauturilor, dar si in industria de impachetare.

Senzorii Factor 1 din familia uprox+ nu au factor de reducere si astfel, distanta de sesizare este intotdeauna aceeasi, indiferent de tipul metalului de detectat, de exemplu otel, otel inox, cupru, alama sau aluminiu. Montajul simplu si in spatiu redus reprezinta un alt avantaj al acestor senzori.

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK