Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Module de interfata cu display si DTM-uri
Turck a adaugat portofoliului de produse de interfata noi module cu afisaj, bazate pe FDT/DTM.

Dupa lansarea de anul trecut a traductorului de temperatura IM34, seria modulelor cu afisaj este completata acum cu modelele IM21 si IM21 Ex (monitoare de viteza de rotatie), IM33 Ex (interfata de izolare cu alimentare a traductorului) si IM43 (monitor de valoare limita). In afara de afisajul trans-reflexiv LCD, toate modulele dispun de un buffer circular pentru diagnosticarea facila a procesului. Sursa de alimentare universala si posibilitatea de comunicatie HART intregesc profilul capabilitatilor si aplicabilitatea universala a acestor echipamente. DTM-urile specifice fiecarui produs permit o gestionare eficienta a resurselor economice si a produselor de interfata. 

Buffer-ele circulare prezente in modulele de interfata Turck sunt instrumente de achizitie a datelor, complet parametrizabile, ce pot stoca pana la 8000 de puncte de masura si reprezinta un instrument foarte puternic in diagnoza procesului. Utilizatorul poate stabili intervalul de timp pentru scrierea valorilor masurate. Un eveniment predefinit opreste procesul de stocare. Apoi valorile de proces pot fi citite prin FDT/DTM.

DTM-urile pentru noile module de interfata sunt proiectate conform ultimelor recomandari ale grupului FDT si stabilesc standarde in ceea ce priveste functionalitatea si usurinta in utilizare. Echipamentele pot fi de asemenea parametrizate folosind butoanele de pe carcasa.

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK