Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori ultrasonici T30UX
Urmatoarea generatie de senzori ultrasonici T30UX reprezinta o extindere a gamei T30U de ultrasonici de mare succes.

Senzorii T30UX sunt un produs de nouă generaţie ce prezinta urmatoarele imbunatatiri: compensarea temperaturii ambiante, domeniul de detectie minim a fost redus (zona moarta redusa), domeniul maxim de detectie a fost marit, imunitatea la interferente electromagnetice si radio (EMI şi RFI) a fost imbunatatita. Aceste imbunatatiri ale performantelor sunt disponibile la acelasşi preturi ca si modulele T30U anterioare. Adaugarea compensarii temperaturii si domeniile de sesizare extinse permit folosirea produsului intr-o gama mai mare de aplicatii. 

Noile modele T30UX aduc urmatoarele facilitati:

 • Compensarea temperaturii incorporata – masuratorile sunt adaptate in functie de temperatura ambianta. Acest lucru mareste repetabilitatea senzorului si fiabilitatea in aplicatii cu variatii mari ale temperaturii ambiante.
 • Versiuni de 1, 2 şi 3 m cu zona moarta redusa – zona moarta a fost redusă de la 15% din domeniul maxim la 10% din domeniul maxim. Acest lucru duce la o mai mare flexibilitate in montarea senzorului si permite tintei sa se apropie mai mult de fatta senzorului.
 • Imunitate la interferente electromagnetice / radio (EMI / RFI) imbunatatita – ecranarea imbunatatita si designul ASIC avansat reduc problemele de aplicatie asociate uneori cu senzorii ultrasonici.
 • Conectare usoara – senzorii au o singura iesire si sunt compatibili cu cablurile premufate si cu cutiile de jonctiuni. Firul negru / pinul 4 este iesirea iar firul de invatare de la distanta este firul alb / pinul 2.
 • Calibrarea suplimentara din fabrica reduc variaţiile de la senzor la senzor.
 • Modelele cu iesire analogica disponibile in varianta 4-20 mA sau 0-10 V  in functie de cod de model. Configurabile fie cu panta pozitiva fie cu panta negativa pentru iesirea analogica.
 • Modelul universal cu iesire discreta – un singur senzor are disponibile toate cele patru tipuri de ieşiri. Clientul poate selecta PNP sau NPN, Normal Deschis sau Normal Inchis folosind firul de invatare de la distanta sau butoanele de pe senzor.
 • Configurare rapida, usor de folosit; fara reglaje folosind potentiometru.
 • Configurare de la distanta pentru siguranta si comoditate.
 • Firul de invatare de la distanta foloseste o schema logica de programare deterministica – acest lucru permite clientului sa stie precis starea senzorului dupa o programare de la distanta.
 • Indicarea blocarii butoanelor.  Ledul verde va clipi de 4 ori daca butoanele sunt blocate si este apasat un buton.
 • Domeniu de temperatura larg de la -40°...+70°C.
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK