Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Noul Gateway Ethernet pentru BL20 la preţ avantajos
Turck extinde familia BL20-I/O cu noul Gateway Ethernet la un preţ avantajos şi care includ unitatea de alimentare şi switch-uri.

TURCK ofera acum noile Gateway-uri Ethernet cu switch-uri integrate pentru sistemul BL20-I/O. Standardul Ethernet contribuie la o integrare uşoara a dispozitivelor BL20 in structurile de comunicatie existente - din moment ce interfata Ethernet este o interfata primara pentru cele mai intalnite sisteme de comunicatie de la PC-uri la HMIs. Aceste gateway-uri Ethernet compacte BL20 urmeaza trendul catre descentralizare si permite utilizatorului sa instaleze dispozitive de control versatile in medii limitate spatial. In plus, portile BL20 reprezinta cea mai buna solutie de cost redus pentru aplicatii in medii IP20 fiind comparabile chiar cu Gateway-uri CAN. Noile module au numai 33 mm latime si includ si o unitate de alimentare precum si un comutator. In acest fel, ele permit utilizatorului sa reduca considerabil costurile de instalare si de mentenanta. Fiecare gateway are doua porturi RJ45 care suporta cele mai raspandite protocoale de tip Ethernet: Modbus TCP si Ethernet/IP. In ciuda carcasei de mici dimensiuni, noile module ethernet asigura functionalitatea completa a sistemului BL20. Fiind bazate pe principiul de schimbare usoara a componentelor electronice cu pana la 32 de noduri I/O, noile porturi suporta o gama larga de diferite tipuri de semnale - de la semnale de intrare / iesire digitale si analogice, cuprinzand pe cele corespunzatoare solutiei RFID a lui TURCK, si pana la cele corespunzatoare starterelor directe sau inverse ale motoarelor de pana la 15KW.

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK