Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzorii pentru apa WORLD-BEAM QS30
Senzorii pentru apa WORLD-BEAM QS30 produsi de Banner rezolva aplicatiile dificile de detectie a lichidelor in recipiente transparente, inghetate sau colorate.

Senzorii pentru apa cu functionare in opozitie tip WORLD-BEAM® QS30H2O produsi de Banner Engineering reprezinta o solutie inovativa pentru detectia eficienta a lichidelor pe baza de apa, aflate in recipiente sau sticle transparente, inghetate, colorate sau chiar partial opace. Senzorii pentru apa QS30 folosesc un fascicul de lumina cu lungimea de unda de 1450 nm, care este absorbita puternic de catre apa, cu scopul de a face dintr-o aplicatie dificila datorita combinatiei sticla transparenta / apa transparenta o aplicatie cu un contrast puternic, permitand astfel o detectie sigura. In plus, senzorii pentru apa QS30 au o putere mare a fasciculului luminos emis pentru a permite trecerea acestuia prin geam colorat, sticle etichetate sau decorate si borcane translucente de lapte, astfel devenind posibila detectarea continutului de lichid. Senzorii pentru apa QS30 sunt formati dintr-un emitator si fie un receptor de putere redusa, ideal pentru detectia apei din sticle transparente, fie un receptor de putere mare, realizat special pentru a permite receptionarea fasciculului luminos emis prin containere partial opace. In plus, fasciculul avand un diametru de 13mm poate fi modificat folosind una din cele trei aperturi care sunt incluse in pachetul continand perechea emitator / receptor. Apertura reduce puterea fasciculului luminos si il subtiaza, facilitand detectia precisa a apei in fiole, flacoane, tuburi de test sau alte vase sau containere mici. Apa absoarbe de aproximativ 1.000 de ori mai multa lumina cu lungimea de unda de 1450 nm, decat lumina cu lungimea de unda din spectrul vizibil, permitand senzorului pentru apa QS30 sa functioneze perfect in doua moduri”, spune Dennis Smith, inginer Banner. “Atunci cand sticla este transparenta, absorbtia energiei de catre apa creeaza un contrast mare intre apa si sticla. De exemplu, o sticla de plastic transparenta PET atenueaza aproximativ 5 % din lumina emisa, in vreme ce apa atenueaza aproximativ 95% din energia luminoasa, permitand diferentierea simpla intre o sticla goala si o sticla plina. Senzorul are de asemenea puterea luminoasa de a trece prin multe tipuri de containere din sticla opaca sau plastic opac, dar nu si prin lichidul continut”. Dl Smith adauga, “Aceasta tehnica de blocare a luminii permite o detectie precisa la un pret de cost eficient.” Aplicatii. Designul unic si robust al senzorilor pentru apa QS30 ii fac o solutie excelenta pentru aplicatii de detectie dificile, cum ar fi:
 • Verificarea nivelului de umplere in aplicatii de imbuteliere
 • Detectia lichidului in tuburi de test
 • Verificare si inspectie in industria alimentara

  Senzorii pentru apa QS30 sunt membri ai liniei de produse Banner WORLD-BEAM QS30, o familie de produse de detectie usor de utilizat cu o gama larga de moduri de sesizare si de dimensiuni, furnizata intr-o carcasa standard de 30 mm. Lista bogata de beneficii ale senzorilor include si urmatoarele:
 • Design compact si montare versatila
 • Carcasa solida cu grad de protectie IP67 pentru medii agresive
 • Indicatori de stare usor de citit
 • Imunitate la zgomot electromagnetic excelenta si evitarea interferentelor optice
 • Rezistenta la umezeala si murdarie
 • Iesiri bipolare NPN/PNP, cu posibilitatea selectarii modului de operare (normal inchis / normal deschis)
Flyer QS30 H2O <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK