Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori ultrasonici complet din inox
Turck prezinta primul senzor ultrasonic emitator-receptor in carcasa realizata in intregime din otel inox pentru aplicatii aseptice

Safety Controller SC22-3

Turck prezinta primul senzor ultrasonic emitator-receptor in carcasa complet metalica din lume la expozitia Motek. Senzorul complet capsulat M25U dezvoltat de Banner, partener Turck, are carcasa realizata in intregime din otel inox – atat carcasa cat si fata convertorului sonic – si este conform claselor de protectie IP68/IP69K. Astfel, acest senzor ultrasonic tip bariera format din emitator si receptor este potrivit mai ales pentru sesizarea sticlelor si cutiilor in aplicatii aseptice, cum sunt operaiile de imbuteliere in atmosfera cu H2O2.

Senzorul M25U indeplineste in totalitate toate cerintele legate de designul igienic din industria bauturilor, industria alimentara si industria farmaceutica. Carcasa din otel inox, pe langa rezistenta la substante chimice si agenti agresivi de curatare, este rezistenta si la variatii bruste de temperatura. De exemplu este posibil, dupa curatarea cu apa fierbinte la 60°C sa se clateasca cu apa rece la 10°C fara ca acest lucru sa defecteze senzorul.

Senzorul ultrasonic tip bariera este reglabil cu doua sensibilitati: Obiecte cu un diametru minim de 30 mm sunt detectate intr-un domeniu de pana la un metru cu sensibilitate mare, iar pentru obiectele cu diametru de 15 mm domeniul maxim este de 40 cm. Avand o frecventa de comutare de maxim 100 Hz, acest senzor ultrasonic poate detecta pana la 100 obiecte pe secunda.

Senzorii ultrasonici folosesc unde ultrasonice în gama de 140 kHz pentru detectarea far contact si fara uzura a unei game variate de obiecte. Nu conteaza daca obiectul este transparent sau opac, metalic sau nemetalic sau daca este sub forma unui lichid, unei pulberi sau unui solid. Conditiile de mediu cum ar fi ceata, praful sau ploaia le afecteaza foarte putin funcţionarea.

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK