Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzorul de camp magnetic pentru cilindrii pneumatci
Senzorii de camp magnetic pentru monitorizarea pozitiei pistoanelor in cilindrii pneumatici sunt standard in industria automatizarilor. Acesti senzori sunt cumparati, montati si foarte repede se uita de ei.

Senzor de camp magnetic pentru monitorizarea pozitiei pistoanelor in cilindrii pneumatici

Aceasta tehnologie pare prea usoara pentru multi utilizatori pentru a fi aprofundata mai mult decat este necesar. Totusi, utilizatorul va avea de suferit daca acest senzor este incorect setat sau se detaseaza de suportul sau. Daca acest lucru se intampla, utilajul va fi blocat – si adesea intregul proces tehnologic odata cu el. Noul model BIM-UNT de la TURCK va vine in ajutor.


In practica, se presupune ca este simplu sa utilizezi un astfel de senzor fapt care poate genera probleme daca acesta vibreaza sau este fixat necorespunzator. Aceste tipuri de greseli adesea conduc la probleme in timpul functionarii si uneori chiar genereaza timpi morti ai utilajului. Noua serie de senzori BIM-UNT ai TURCK pentru monitorizarea cilindrilor pneumatici exclude pentru totdeauna posibilitatea de aparitie a unor astfel de erori. In conformitate cu TURCK, noua tehnologie va impresiona atat proiectantii cat si cumparatorii, integratorii de sistem, operatorii si inginerii de service.


Noii senzori oferta o foarte buna siguranta in exploatare chiar si in medii dificile de productie: un inalt nivel de EMC, grad de protectie IP67 dar mai ales montajul in conditii de siguranta reprezinta o garantie pentru acest lucru. Principala preocupare in procesul de proiectare a componentelor mecanice a fost crearea unei carcase cu elemente robuste de montaj care sa se potriveasca perfect tuturor conditiilor de utilizare. Astfel, noii senzori pentru camp magnetic BIM-UNT se comporta excelent in conditii dificile de utilizare. Iata ce avantaje va aduce utilizarea acestui senzor in procesul dumneavoastra de productie:


  • mai putine opriri neprogramate: un surub de fixare robust, din otel, asigura o stabilitate buna a montajului;

  • risc scazut de defectare: un cablu de buna calitate si un surub de fixare plasat optim asigura evitarea defectiunilor atunci cand se trage de cablu

  • intreruperi scurte pentru service: sunt disponibile piese de schimb intr-un timp scurt si la preturi mici

  • imunitate ridicata la interferente datorita nivelului excelent de EMC: senzorul BIM-UNT deja indeplineste prevederile stricte ale standardelor viitoare

  • folosirea unui singur tip de senzor pentru orice tip de cilindru: senzorul poate fi montat direct in santul cilindrului fiind disponibile diferite accesorii speciale pentru pentru montarea lui pe cilindrii rotunzi, pe cilindrii cu tija sau pe cilindrii cu coada de randunica.

  • chiar si versiunile speciale, de exemplu cele cu ajustare de mare precizie sau cu fixarea externa a punctului de comutare nu mai sunt necesare. Daca este nevoie, se pot monta accesorii la costuri reduse.

  • Costuri medii reduse datorita faptului ca nu sunt necesare dispozitive speciale.


In prezent, sunt utilizati din ce in ce mai frecvent senzori electronici pentru monitorizarea cilindrilor pneumatici datorita avantajelor nete asupra contactelor de tip Reed precum cei fara vibratie sau fara uzura datorita faptului ca nu au parti in miscare, nu au inertie rezistiva, nu au puncte multiple de comutare, etc. Contactele electronice functioneaza pe baza unor principii simple de utilizare, de exemplu efectul Hall, efectul magnetorezistiv si de saturatie a miezului. Design-ul lor asigura o functionare de durata a switch-ului in orice fel de aplicatii.

 Accesaţi baza de date
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK