Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Solutie wireless pentru conectarea senzorilor
Turck prezinta sistemul wireless DX80 ce permite comunicatia fara fir intre senzori/elemente de actionare aflate la distanta si modulul de comanda local. Modulul local se poate conecta la un PLC sau PC prin Modbus RTU respectiv Modbus TCP.

Solutia wireless este adecvata pentru multe aplicatii - pornind de la inlocuirea inelelor colectoare costisitoare, pana la proiectarea flexibila a liniilor de productie si realizarea de legaturi pe distante lungi.

DX80 consta dintr-un gateway care transfera semnalele de intrare / iesire catre modulul de comanda si pana la 64 noduri la care pot fi conectati pana la 12 senzori/elemente de actionare. Sursa de alimentare de 24 Vcc poate fi, optional, un panou solar sau o baterie. Statiile DX80 pot functiona cu o singura baterie pana la cinci ani datorita utilizarii unui management eficient al puterii.

Prin sistemul wireless pot fi transmise semnale digitale cat si analogice. De asemenea se poate realiza o conexiune wireless prin care sa se transmita comunicatie seriala de tip RS232 / RS485 cu o rata de transmisie de maxim 38400 bps.

Solutia wireless Turck functioneaza pe banda de frecventa de 2,4 GHz si foloseste tehnologia FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) cu TDMA (Time Division Multiple Access) pentru protectie impotriva interferentelor. Scanarea datelor de intrare / iesire se realizeaza ciclic (la fiecare 62,5 ms) sau in cazul sistemelor flex power, pentru o mai buna gestionare a enrgiei consumate de catre sistem, poate fi realizata la intervale de timp predefinite. Daca conexiunea wireless se pierde, sistemul trece automat intr-un mod de securitate predefinit. Sistemul va reveni la modul normal de indata ce este restabilita conexiunea. Gateway-ul si statiile se caracterizeaza printr-un grad de protecţie IP67 si funcioneaza la doenul de temperature intre -40 si +85°C.

Pliant Wireless - romana (2,7 MB) <<< download >>>
Catalog Wireless - engleza (6 MB) <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK