Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori inteligenţi de temperatură TS400/TS500
Detalii despre una dintre cele mai noi familii de produse. Continuare a succesului pe care firma TURCK l-a avut prin introducerea pe piaţă a traductorilor de presiune cu display PS400IPS500.

Senzorii de temperatură cu display au fost dezvoltaţi pornindu-se de la aceeaşi carcasă, acelaşi mod de operare şi variante electrice ca şi cei de presiune. Seria TS400 este cu cap fix, în timp ce seria TS500 permite rotirea capului senzorului în scopul uşurării citirii displayului.

Domeniu de măsurare şi variante de ieşire

Legătura între seriile TS400ITS500 şi sondele de temperatură PT100 poate fi făcută, direct sau prin intermediul unui cablu cu mufă M12 standard. Domeniul de măsurare este de -50...+500°C, semnalul de ieşire poate fi scalat în funţie de aplicaţie. La fel ca şi senzorii de presiune, cei de temperatură sunt disponibili cu două ieşiri pe tranzistor, programabile ND sau NI, cu o ieşire analogică (4...20 mA sau 0...10V) şi o ieşire pe tranzistor sau în varianta universală.

Simplitate la programare

Printr-un menu bine structurat, se pot seta în câţiva paşi punctul de comutare şi revenire, funcţia de ieşire, domeniul analogic şi funcţii speciale precum temporizări, direcţia de indicare a afişajului pe display.

Display de 4 digiti cu 7 segmente

Acest display indică în modul de funcţionare temperatura actuală în proces şi în plus îl ajută pe operator la programare. LED-urile extrem de luminoase fac posibilă citirea afişajului chiar şi în incinte întunecoase.

Construcţia robustă

Construcţia robustă atât din punct de vedere mecanic (carcasă din inox, clasă de protecţie IP67) cât şi electromagnetic, oferă posibilitatea utilizării în medii vitrege.

 

 Accesaţi baza de date
Catalog senzori de temperatură (engleză - pdf 2,2 MB) <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK