Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori de presiune inteligenţi
Montarea şi mentenanţa extrem de simple împreună cu fiabilitatea sa excepţională fac din noul senzor de presiune cu display un senzor ideal pentru orice aplicaţie.

De menţionat este şi design-ul robust care împiedică deteriorarea mecanică, una din problemele des întâlnite la aplicaţiile industriale. Noile serii de senzori de presiune PS400 şi PS500 impun deja noi standarde!

Domeniile de presiune acoperite sunt în primul rând cele uzuale de la -1 bar până la 400 bar. Un sistem patentat denumit Medien-Stopp sigilează senzorul în cazul unei deteriorări la celula de presiune în caz de suprapresiune şi împiedică crearea unui lecaj în instalaţie.

Presiunea poate fi programată şi afişată în diverse unităţi de măsură: bar, psi, kPa sau MPa. Afişajul se face prin LED-uri şi poate fi citit, chiar şi în cazul unei luminozităţi proaste, de la distanţă mare.

Precizia punctului de comutare al senzorului este de 0,5% din valoarea finală. Întrucât precizia este foarte mare pentru instalaţii standard, în general o precizie atât de mare nefiind necesară, seriile de senzori de presiune PS400 şi PS500 pot înlocui senzori de presiune standard cu domenii de comutare diferite. Costurile de depozitare se reduc considerabil deoarece nu mai este nevoie de tipuri diferite de senzori.

Senzorii dispun ori de două ieşiri pe tranzistor ori de o ieşire analogică şi una pe comutare. Punctele de comutare, modalitatea de comutare, limitele domeniului analogic, panta curbei de ieşire şi alţi parametri, pot fi programate simplu, prin apăsare pe două butoane ale senzorului. Dacă programarile se schimbă tot timpul este suficient să aveţi la îndemână un obiect cu vârf ascuţit, de exemplu un pix, iar modificările devin o joacă de copil.

Diametrul de 34 mm al carcasei compacte a senzorului de presiune, permite montarea sa fără probleme în maşini-unelte unde spaţiile de montare au în general 40 mm (mijloc-mijloc). Display-ul montat la 45° dă posibilitatea unui montaj de sus sau din faţă pe rezervorul de presiune. Direcţia de citire a afişajului poate fi modificată şi ea cu 180°.

La montajul în instalaţie, senzorii PS500 dipun de o caracteristică deosebită. După montajul pe ţeava de presiune, carcasa poate fi rotită după preferinţă până ce afişajul apare în direcţia dorită. Senzorul se fixează apoi cu o a doua piuliţă. Se poate renunţa în acest fel la adaptorul de montaj.

Noile serii de senzori de presiune PS400 şi PS500 de la firma TURCK îmbină precizia cu fiabilitatea şi cu un montaj simplu. Utilizarea lor este flexibilă şi programarea necomplicată. Constructorul de maşini dispune de un senzor care îmbunătăţeşte calitatea maşinii şi simplifică reparaţiile ulterioare. Costurile se reduc şi ele considerabil.

 Accesaţi baza de date
Catalog senzori de presiune (engleză - pdf 1,2 MB) <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK