Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Cea mai mare distanţă de sesizare & factor 1 = uprox®+
În automatizarea industrială modernă senzorii inductivi sunt aceia de la care se aşteaptă o performanţă din ce în ce mai mare.

Senzorii inductivi sunt caracterizaţi de o construcţie relativ simplă şi sunt uşor de montat şi manevrat, pot provoca însă, din cauza unor vicii de construcţie a lor, probleme mari care conduc la oprirea instalaţiilor. Pentru a împiedica oprirea instalaţiilor şi  pierderile care apar, trebuie ca întreg lanţul să funcţioneze şi prin urmare trebuie utilizate componente de calitate care să nu creeze probleme. Răspunsul la aceste întrebări şi totodată cheia succesului sunt senzorii uprox®+,  noua generaţie de senzori inductivi de la firma TURCK. Aceştia sunt disponibili în toate variantele de carcase şi oferă performanţele necesare de la o aplicaţie standard şi până la aplicaţii deosebite unde erau necesari senzori speciali şi care nu puteau oferi întotdeauna calitatea necesară.

În plus, pentru industria alimentară – unde echipamentele sunt splălate şi dezinfectate la temperaturi de cel puţin 80°C şi la presiuni ridicate utilizând agenţi chimici de spălare – a fost dezvoltată o gamă de senzori uprox®+ şi anume seria FB/WD (Food and Beverage / Wash-Down). Această gamă combină avantajele senzorilor uprox®+ (de ex. distanţă mare şi unică de sesizare pentru toate metalele) cu avantajele oferite de carcasele din oţel inoxidabil 1.4404 şi LCP. Aceste materiale sunt rezistente la agenţi chimici de spălare şi dezinfectare. Gradul de protecţie al acestor senzori este IP69K conform cu DIN 40050-9 şi EN 60529. Faptul că acest senzori pot fi utilizaţi cu succes în industria alimentară a fost confirmat de laboratoarele Henkel Ecolab.

 Accesaţi baza de date
Articol Uprox+ (română - pdf 603 kB) <<< download >>>
Flyer Uprox+ (română - pdf 9,8 MB) <<< download >>>
Uprox+ pentru industria alimentară (engleză - pdf 952 kB) <<< download >>>
Catalog Uprox+ (engleză - pdf 3,3 MB) <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK