Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  BL20 - Sistem de BUS I/O modular în construcţie IP20
Cu sistemul modular I/O tip BL20 nu numai că se pot proiecta şi implementa soluţii de măsurare în aplicaţiile cu sisteme montate în interiorul dulapurilor de automatizare, dar se va constata un nivel unic de eficienţă şi confort.

Nu contează ce sistem de bus se utilizează. Toate modulele pot fi combinate liber şi numărul de canale I/O necesare în câmp poate fi selectat precis şi cu preţuri reduse "bit cu bit".

TURCK oferă o gamă de module digitale şi analogice cu 1, 2, 4, 16 şi 32 de canale, intrări de temperatură plus o largă varietate de componente capabile să proceseze semnale de intrare seriale, de tip RS232/RS485 sau SSI. Modulele de alimentare permit formarea câtorva grupuri potenţiale, în interiorul unei singure staţii I/O. Planificarea întregii staţii este uşurată de un instrument software "I/O Assistant".

Instrumentul software vizualizează planificarea sistemului permiţând tipărirea detaliilor de montare, punere în funcţiune şi documentaţia individuală a modulelor, inclusiv datele tehnice şi geometrice.

În condiţiile în care configurarea s-a făcut prin "I/O Assistant", fişierele de acces şi de configurare a modulelor (GSD) pentru PROFIBUS-DP se pot genera printr-un simplu click pe mouse şi adăuga în configuratorul hardware utilizat de producătorul automatului programabil utilizat în aplicaţia respectivă. Instrumentul software permite vizualizarea convenabilă şi forţarea intrărilor şi ieşirilor în faza de punere la punct a parametrilor sistemului fără a fi nevoie să se stabilească o comunicaţie pe sistemul de bus într-un stadiu anterior. Utilizând software-ul I/O Assistent, verificarea buclelor devine un joc de copii şi poate fi efectuată separat pentru fiecare staţie, înainte de începerea funcţionării sistemului ierarhic superior.

BL20 este un sistem deschis şi oferă module de acces cu sisteme de bus diferite ca PROFIBUS-DP, DeviceNetÔ şi CANopen. Dispozitivele I/O sunt cablate prin sisteme de conexiuni cu gabarit redus aflate în blocul de conctare al modulelor (detaşabil). Toate blocurile de conectare sunt disponibile cu conectare elastică sau prin şuruburi, astfel încât răspund oricăror cerinţe.

Chiar şi după ce sistemul a fost complet asamblat şi pus în funcţiune, modulele electronice individuale pot fi schimbate în mod simplu în timpul funcţionării datorită mecanismului de broşare.

 Accesaţi baza de date
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK