Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori selectivi
Senzorul selectiv este un alt senzor de proximitate inductiv cu funcţie specială. Această funcţie se referă la capacitatea senzorului de a sesiza prezenţa unui anumit tip de metal.

Firma TURCK a conceput în funcţie de cerinţele diverse ale pieţei două astfel de modele. Primul model se referă la un senzor cu o singură ieşire, care poate sesiza numai prezenţa unui metal neferos. Acest model se produce în variante cu carcasă cilindrică filetată M12 cu distanţa nominală de sesizare de 3 mm, M18 cu distanţa nominală de sesizare de 5 mm, M30 cu distanţa nominală de sesizare de 10 mm sau în carcasa rectangulară din plastic (40 x 40 x 114 mm) tip combiproxÒ cu distanţa nominală de sesizare de 20 mm.

O a doua variantă este un senzor inductiv cu două ieşiri a cărui funcţie este aceea de a sesiza două metale din materiale diferite, respectiv să dea semnal separat pentru sesizarea unui material feros sau neferos. Astfel, în funcţie de aplicaţie, senzorul va da un semnal pe una dintre cele două ieşiri pentru sesizarea unui material neferos, iar pe cealaltă pentru sesizarea unui material feros. Acest tip de senzor este disponibil în varianta cu cap îngropat cu carcasă cilindrică metalică in două variante constructive: M18 cu distanţa de sesizare 5 mm, precum şi în varianta M30 pentru o distanţă de sesizare de 10 mm. Acest tip de senzor este utilizat în aplicaţii în care trebuie realizată diferenţa între metale cum ar fi cazul prelucrărilor mecanice prin aşchiere pentru diferenţierea sculei de piesa prelucrată.

 Accesaţi baza de date
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK