Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Temperaturi ridicate, temperaturi scăzute, umiditate
– nici o problemă pentru „specialiştii“ noştri. Pentru multe dintre aplicaţii, unde se folosesc senzorii inductivi, domeniul de temperatură de la -25°C la +70°C nu este suficient. Din acest motiv, domeniul de temperatură al senzorilor Uprox a fost mărit,

şi anume de la -30°C la +85°C.  

Pentru instalaţiile frigorifice sau pentru utilizarea afară, în timpul vremii geroase, aproape toţi senzorii inductivii cu carcasă de plastic pot fi modificaţi astfel încât să reziste şi până la -40°C. Cei mai mulţi dintre senzorii inductivi cu carcase de plastic pot fi modificaţi în domeniul superior de temperatură, astfel incât să poate fi utilizaţi până la +100°C. Umiditatea mediului nu are nici un fel de impotanţă pentru aceşti senzori.
O noutate la firma TURCK o reprezintă senzorii în carcasă metalică cu domeniu de lucru până la +120°C. În condiţii de mediu lipsite de umiditate, se utilizează senzorii cu carcase de alamă nichelate; pentru temperaturi şi umidităţi mari se folosesc senzorii cu carcase filetate din oţel inox A4, cu clasa de protecţie IP68.

Senzorii inductivi cu domeniu de lucru de la -60°C la +160°C reprezintă un record mondial. Senzorii în carcase M18 şi M30 cu distanţa de sesizare 5 mm respectiv 10 mm sunt construiţi în carcase de oţel inox A4 cu electronica încorporată în carcasă. Un amplificator extern în cablu sau în dulap de comutare nu mai sunt necesare.

Cablurile acestor senzori sunt şi ele adaptate domeniilor de temperatură extreme, ele nu se deteriorează şi pot fi mutate chiar la condiţii severe de ger.

 Accesaţi baza de date
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK