Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori inductivi cu ieşire analogică
Gama senzorilor inductivi produşi de firma germană TURCK este foarte variată, diferenţele materializându-se la nivelul variantei constructive, distanţei de sesizare, tensiunii de alimentare, a modului de cuplare, precum şi a funcţiei de ieşire.

Dacă luăm în considerare funcţia de ieşire, senzorii inductivi TURCK se împart în două clase. Astfel, senzorii inductivi cu ieşire pe contact, sunt acei senzori care realizează semnal la sesizarea obiectului metalic, contact realizat pe plus - PNP, sau pe minus - NPN, contact care poate fi iniţial normal deschis, N.O., sau normal închis, N.C.

Dar, sunt aplicaţii în care sesizarea obiectului metalic trebuie realizată continuu, cum este cazul profilului camelor, a modulelor în mişcare de translaţie, etc. Pentru aceste situaţii, firma TURCK vă oferă senzorii inductivi cu ieşire analogică denumiţi generic ”analog +”. Realizaţi în carcasă cilindrică sau rectangulară, cu domeniul de măsurare pănă la 40 mm, senzorii inductivi analogici sunt alimentaţi la 15…30 VDC şi au ieşire pe 0…10 V şi 0…20 mA. De asemenea eroarea de repetabilitate este mai mică de 1%, iar domeniul pentru temperatura de lucru este de –10…+70 °C.

Senzorii inductivi analogici în carcasă cilindrică filetată se produc în trei dimensiuni standard: M12, M18 si M30, cărora le corespunde un domeniu liniar de măsurare de 2.5 mm, 4 mm, respectiv 8 mm.

Senzorii inductivi analogici în carcasă rectangulară se produc în 5 dimensiuni standard cărora le corespunde un domeniu liniar de măsurare pănă la 5 mm pentru tipul Q14 şi pănă la 40 mm pentru tipul Q80. De asemenea există pentru toţi senzorii analogici opţiuni pentru conector M12 sau cablu.

Recunoscuţi printr-o bună comportare în funcţionare, senzorii inductivi ”analog +" sunt utilizaţi în industrii precum cea a construcţiilor de maşini, de prelucrare a lemnului, alimentară, ţesăturilor, s.a.

 Accesaţi baza de date
<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK