Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

  Senzori inductivi cu clasa de protecţie IP68/IP69K
Senzorii din seria WD (Wash-Down) au o înaltă fiabilitate chiar şi în condiţii extreme de mediu.

Cu o protecţie sigură şi o construcţie robustă – faţă activă din PDV, garnituri speciale din Viton şi carcase din oţol inox – aceşti senzori nu au numai clasa de protecţie IP 68, ci mai mult, clasa de protecţie IP 69K. Senzorii în varianta cu cabluri sunt prevăzuţi cu un filet în plus pentru conectarea unor furtunuri de protecţie. Prin aceasta se asigură împiedicarea unei degradări mecanice a cablului. Toate materialele folosite în construcţia acestor senzori se pretează la utilizarea în industria alimentară.

Testele efectuate pentru şocuri de temperatură, pentru rezistenţă prelungită la temperaturi extreme, precum şi testarea izolaţiei cu 0,5 kV, sunt o dovadă că aceşti senzori sunt cei mai potriviţi în aplicaţiile “Wash-Down” chiar şi la curăţări cu jet de apă cu presiune sau jet de vapori de apă. În timp nu se constată nici o diminuare a calităţii funcţionării.

Senzorii WD se folosesc cu succes şi în aplicaţii din domeniul maşinilor-unelte. Prin carcasa din oţel inox şi prin etanşeitatea absolută se asigură rezistenţa la uleiurile sau fluidele de răcire specifice acestei industrii.

Senzorii WD sunt disponibili în carcase M12, M18, M30, în toate variantele electrice şi cu multiple posibilităţi de conectare (Vcc PNP/NPN, cablu, mufă, cameră de conexiune).

 Accesaţi baza de date
Pliant senzorii IP68/IP69K (engleză - pdf 896 kB) <<< download >>>

<<< înapoi

 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK