Hans Turck GmbH & Co KG - Witzlebenstr. 7- 45472 Mülheim an der Ruhr - Germany - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses - Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses
  Home   Produse    Sitemap  Noi despre noi  Contact  Suport  Actual  
  Actual  Noutăţi despre produse  Expoziţii  
- Sensoren - Interface - Feldbus - Sensors - Interfaces - Fieldbuses

Noutăţi despre produse
 Informaţii despre produse, aplicaţii, interviuri...

 Modul I/O multiprotocol ultra-compact
Modulele TBEN-S pot fi utilizate in aplicatii Profinet, Modbus TCP sau EtherNet/IP prin selectia automata a protocolului de comunicatie gratie facilitatilor multiprotocol

 Cuplare puternica
Turck ofera o solutie problemelor cauzate de uzura conexiunilor prin utilizarea transmisiei fara fir a energiei necesare alimentarii echipamentelor si a semnalelor electrice, folosind cuplajul inductiv.

 Sesizare de neegalat in gama medie de distante
Noul senzor ultrasonic cu zona moarta mica si domeniu de masurare mare reduce numarul de variante necesare pentru distante de sesizare de pana la 300 cm.

 Schimbare de generatie
Turck, inventatorul modulelor compacte I/O, a lansat o noua generatie de astfel de echipamente.

 Encoder 2.0
Primul encoder inductiv din lume, fara contact si fara uzura, la cele mai inalte rezolutii

 Gateway ce da aripi Modbus-ului
Noul gateway BL20 produs de Turck permite transmisia radio a informatiei prin intermediului protocolului Modbus RTU

 Inclinometre 2 x 360° cu IO-Link
La expozitia SPS IPC Drives 2012 TURCK a lansat noua gama de inclinometre ce pot masura pe doua axe intreaga gama unghiulara 0…360°. Senzorul poate fi parametrizat prin intermediul pin-ului de „teach” sau cu ajutorul protocolului IO-Link.

 Talente poliglote
TURCK prezinta primele gateway-uri multi-protocol care pot opera in trei protocoale Ethernet diferite

 Modul BL67 pentru insule de valve Parker
Noul modul de interfata pentru sistemele TURCK BL67 da posibilitatea conectarii de componente electrice si pneumatice intr-un volum foarte redus.

 Senzori de inclinare
Turck isi extinde portofoliul de senzori cu noua familie de inclinometre.

 Gama de cabluri Automation Line
Noua gama de cabluri Automation Line indeplineste cu un singur tip de cablu cerintele specifice ale constructorilor de masini si utilaje!

 Noua serie de senzori inteligenti iVu
Seria de senzori iVu – TG image a fost dezvoltata pentru rezolvarea aplicatiilor care nu necesita un sistem vision complex dar care nu pot fi rezolvate de senzorii optici obisnuiti.

 Solutie wireless pentru conectarea senzorilor
Turck prezinta sistemul wireless DX80 ce permite comunicatia fara fir intre senzori/elemente de actionare aflate la distanta si modulul de comanda local. Modulul local se poate conecta la un PLC sau PC prin Modbus RTU respectiv Modbus TCP.

 Seria EZ-LIGHT se extinde cu coloana luminoasa TL50
Coloanele luminoase TL50 din seria EZ-LIGHT se caracterizeaza prin usurinta in instalare, eficienta energetica luminoasa, toate cuprinse intr-un design robust si estetic. Informatiile legate de starea masinii sunt disponibile vizual operatorului.

 Traductori lineari
Noua familie de senzori inductivi de la Turck poate inlocui senzorii de deplasare liniara magnetostrictivi care sunt scumpi, precum si solutiile bazate pe potentiometre si care sunt sensibile la interferente.

 Presence Plus
Sistemul vision PresencePLUS este un sistem multifunctional de inspectie vizuala.

 Modele noi la familia de senzori inductivi Uprox+
Turck a prezentat trei modele noi uprox+ ce ofera cele mai mari distante de sesizare disponibile curent pentru formele lor constructive, la expozitia SPS/IPC/Drives din Nürnberg.

 Sisteme de indentificare RFID pana la 3 m
BLident, sistemul RFID al firmei TURCK, a fost completata cu capete de citire/scriere active in domeniu UHF cu frecventa intre 865 si 928 MHz. Aceste sisteme ofera o distanta de citire/scriere de pana la 3 metri.

 Module de interfata cu display si DTM-uri
Turck a adaugat portofoliului de produse de interfata noi module cu afisaj, bazate pe FDT/DTM.

 Senzori ultrasonici T30UX
Urmatoarea generatie de senzori ultrasonici T30UX reprezinta o extindere a gamei T30U de ultrasonici de mare succes.

 Noul Gateway Ethernet pentru BL20 la preţ avantajos
Turck extinde familia BL20-I/O cu noul Gateway Ethernet la un preţ avantajos şi care includ unitatea de alimentare şi switch-uri.

 Senzorii pentru apa WORLD-BEAM QS30
Senzorii pentru apa WORLD-BEAM QS30 produsi de Banner rezolva aplicatiile dificile de detectie a lichidelor in recipiente transparente, inghetate sau colorate.

 Senzori capacitivi pentru granule
Turck ofera senzori speciali, robusti, pentru detectarea fara erori a nivelului granulelor

 Senzori ultrasonici complet din inox
Turck prezinta primul senzor ultrasonic emitator-receptor in carcasa realizata in intregime din otel inox pentru aplicatii aseptice

 Safety Controller SC22-3
Nou produs pentru protectia personalului in timpul activitatilor in zone ce prezinta risc ridicat de accidente.

 Senzorul de camp magnetic pentru cilindrii pneumatci
Senzorii de camp magnetic pentru monitorizarea pozitiei pistoanelor in cilindrii pneumatici sunt standard in industria automatizarilor. Acesti senzori sunt cumparati, montati si foarte repede se uita de ei.

 Sisteme “Low cost” pentru inspecţii vizuale P4 OMNI
Echipamente ce combină instrumente multiple de analiză într-un singur produs compact şi flexibil.

 Interfaţă programabilă în construcţie IP67 cu comunicaţie MODBUS TCP
Interfaţa programabilă BL67 poate fi utilizată în mod autonom (ca PLC) sau în sisteme descentralizate (în reţea). Marea diversitate a semnalelor I/O determină o ridicată flexibilitate lăsând foarte puţine dorinţe neîmplinite.

 Senzori inteligenţi de temperatură TS400/TS500
Detalii despre una dintre cele mai noi familii de produse. Continuare a succesului pe care firma TURCK l-a avut prin introducerea pe piaţă a traductorilor de presiune cu display PS400IPS500.

 Sisteme de identificare cu radiofrecvenţă - RFID
Apariţia şi implementarea sistemului RFID este strâns legată de evoluţia sistemelor de producţie.

 Senzori de presiune inteligenţi
Montarea şi mentenanţa extrem de simple împreună cu fiabilitatea sa excepţională fac din noul senzor de presiune cu display un senzor ideal pentru orice aplicaţie.

 Senzori de temperatură fără contact
Firma americană Banner s-a hotărât să umple un gol de piaţă prin lansarea unui senzor de temperatură tip pirometru la un preţ accesibil.

  Vision sensor Presence+ Pro
PresencePLUS Pro™ este o nouă cameră, un sistem multifuncţional de inspecţie vizuală. Acest sistem transformă o cameră video industrială complexă şi foarte scumpă într-un senzor accesibil, uşor de manevrat şi cu performanţe ridicate.

 Senzori pentru zone cu pericol de explozie 2 şi 22
De la 01.07.2003 a intrat în vigoare standardul ATEX 94/9/EG care reglementează condiţiile de utilizare a senzorilor în medii cu pericol de explozie. TURCK oferă senzori pentru zonele 2 (gaze) şi 22 (pulberi) cu certificare.

 Cea mai mare distanţă de sesizare & factor 1 = uprox®+
În automatizarea industrială modernă senzorii inductivi sunt aceia de la care se aşteaptă o performanţă din ce în ce mai mare.

 Noul sistemul modular de intrări/ieşiri BL67
Sistemul modular de intrări/ieşiri BL67 este conceput pentru a implementa soluţii I/O specifice utilizatorului, amplasate în exteriorul tablourilor electrice, cu grad de protecţie IP67.

 Senzori inductivi dubli
Realizarea şi dezvoltarea sistemelor automate complexe se bazează intr-o abordare modernă, din ce în ce mai mult pe managementul sistemelor.

 Sistemul PICO-GUARD de la Banner asigură o securitate a muncii completă!
Noul sistem de securitate a muncii de categorie 4 pe bază de fibră optică, oferă pe lângă securitate totală şi costuri de achiziţie şi întreţinere scăzute.

 Senzorii inductivi – o soluţie universală?
Producătorii de autovehicule doresc limitarea stocurilor suplimentare de senzori speciali. Beneficiile aduse de senzorii speciali sunt prea mici pentru a justifica costurile ridicate cu implementarea soluţiilor de acest tip.

 Senzor ultrasonic long-range QT50U
Senzorul ultrasonic QT50U de la firma Banner are un domeniu de comutare de până la 8 m.

 Senzori inductivi miniatură
Pentru a diversifica gama de senzori miniatură şi pentru a completa în acest fel programul oferit de firma TURCK s-au introdus noi variante de senzori picoprox®.

 Noua familie de senzori inductivi inel
Firma TURCK a avut în trecut un mare succes în aplicaţii unde s-au utilizat senzori inductivi inel. Senzorul inel posedă o orientare circular simetrică a bobinelor, ceea ce conduce la apariţia unui câmp magnetic aproape omogen în interiorul bobinelor.

 WORLD-BEAM® QS30 seria senzorilor cu putere optică mare
QS30 seria senzorilor cu putere optică mare a fost concepută să aibă un supliment de putere (burn-through) pentru o sesizare precisă în aplicaţii cu ceaţă, praf sau contaminări de proces industrial.

 Senzori ultrasonici compacţi S18U
Senzorul ultrasonic S18U este un senzor compact de la firma Banner cu un domeniu de programare cuprins între 30 mm şi 300 mm. Acest senzor are o fiabilitate mare şi poate detecta atât obiecte transparente cât şi colorate fără a fi influenţat de culoare.

 Seria de module de interfaţă IM – o nouă serie de interfeţe
Nouă serie de carcasă cu montaj pe şine DIN are o adâncime de 110 mm şi o lăţime de 18 mm, respectiv 27 mm, dimensiuni caracteristice noii serii IM.

 levelprox
Sesizări de nivel în rezervoare metalice FĂRĂ CONTACT DIRECT CU MEDIUL

 Q60- senzori laser cu câmp reglabil
Senzorii laser cu câmp reglabil Q60 oferă fiabilitate şi o capacitate mărită de recunoaştere a erorilor de producţie.

 Noi traductori şi senzori de presiune
Seriile noi de traductori de presiune PT-1/PC-1 sunt concepute pentru a măsura sau sesiza presiunea în diferite aplicaţi.

 Senzorii liniari
În aprilie 2002, la Expoziţia de la Hanovra, firma TURCK a prezentat o nouă familie de senzori - senzorii liniari.

 QC50 – senzorul optic pentru culori
În multe dintre aplicaţii, senzorii optici clasici care recunosc numai diferenţele de contrast nu mai sunt deajuns. Din acest motiv, firma americană Banner a construit un senzor optic pentru culori.

 BL20 - Sistem de BUS I/O modular în construcţie IP20
Cu sistemul modular I/O tip BL20 nu numai că se pot proiecta şi implementa soluţii de măsurare în aplicaţiile cu sisteme montate în interiorul dulapurilor de automatizare, dar se va constata un nivel unic de eficienţă şi confort.

 Senzori selectivi
Senzorul selectiv este un alt senzor de proximitate inductiv cu funcţie specială. Această funcţie se referă la capacitatea senzorului de a sesiza prezenţa unui anumit tip de metal.

 Temperaturi ridicate, temperaturi scăzute, umiditate
– nici o problemă pentru „specialiştii“ noştri. Pentru multe dintre aplicaţii, unde se folosesc senzorii inductivi, domeniul de temperatură de la -25°C la +70°C nu este suficient. Din acest motiv, domeniul de temperatură al senzorilor Uprox a fost mărit,

 "In-Line" FCI-compact
Noul senzor de curgere "In-Line" FCI-compact, cu ieşire pe tranzistor sau 4...20 mA, se distinge prin:

 Ethernet switch
Programul busstop® are o multitudine de oferte pentru utilizatorii de Ethernet.

 The new Uprox generation
Astfel putem numi noua gamă de senzori inductivi produşi de firma TURCK.

 Senzorul de rotaţie
Senzorul pentru monitorizarea rotaţiei este un senzor inductiv păstrând caracteristica de funcţionare a senzorilor din clasa sa...

 Senzori inductivi cu ieşire analogică
Gama senzorilor inductivi produşi de firma germană TURCK este foarte variată, diferenţele materializându-se la nivelul variantei constructive, distanţei de sesizare, tensiunii de alimentare, a modului de cuplare, precum şi a funcţiei de ieşire.

 Senzori inductivi cu clasa de protecţie IP68/IP69K
Senzorii din seria WD (Wash-Down) au o înaltă fiabilitate chiar şi în condiţii extreme de mediu.

 VS1, VS2 şi VS3 – senzori optici miniaturali
Cu noii senzori optici VS1, VS2 şi VS3 oferta pentru senzorii fotoelectrici extrem de mici a fost extinsă.


! Mai multe informaţii găsiţi în baza noastră de date (engleză)


 Adresă

TURCK Automation
România SRL

Str. Siriului nr. 6-8,
Sector 1
014354 Bucureşti
Tel: 0040-21-230.02.79
Fax: 0040-21-231.40.87
E-mail: romania@turck.com

 TURCK Worldwide

 Magazin more@TURCK